Som personlig trener får du muligheten til å gi tett og individuell oppfølging til andre mennesker som elsker å trene. På den måten får du også akkurat det du ønsker ut av treningen, ettersom du tilpasser økten for en annen. Som personlig trener får du muligheten til å øke motivasjonen til et annet individ, og får dem til å yte mer slik at de kan innarbeide treningsvaner som de ikke har hatt før.

Du får i tillegg bruke mer av tiden din på å oppholde deg på treningssenteret, som igjen fører til at du kan trene mer. Med andre ord får du muligheten til å bruke tiden din effektivt, for på en eller annen måte er trening en del av hverdagen til mange som jobber. Da kan det lønne seg å jobbe med det du liker best. Du kan enkelt bli personlig trener hos et treningssenter ved fullført utdannelse, og den beste måten å komme i kontakt med et senter på er å levere en god CV og søknad.

 

Opprett en CV med god struktur

For å kunne jobbe på et treningssenter, så må du først søke på en ledig stilling for personlig trener, og dette gjør du ved å levere en god og strukturert CV. En CV skal være en kort beskrivelse og oppsummering av hva du har gjort i arbeidslivet, og andre faktorer som kan være med på å avgjøre hvordan din fremtidige arbeidsgiver velger å vurdere deg for stillingen.

Mange benytter en CV-mal som oftest når de skal søke på en stilling, og dette kan lønne seg med tanke på oppsett og struktur for CV-en din. En annen måte å skrive en CV på er å spesial-lage den selv, slik at du får tilpasset den etter dine preferanser. Men her kan det oppstå smutthull, så derfor kan det være bedre å benytte en CV mal som er ferdiglaget for deg. Slik kan du hele tiden være sikker på at du leverer den beste CV-en til arbeidsgiver.

 

Benytt CV-en din til å søke på ledige stillinger

Når du har laget ferdig din CV, så kan du begynne å søke på stillinger ved å skrive en søknad om hva du kan by på hos din fremtidige arbeidsgiver. Hvis du for eksempel vil bli fotballtrener, så vil det lønne seg å ha nøkkelegenskaper som vil være nødvendig for å kunne bli en fotballtrener i fremtiden. Hvis du derimot skal være en personlig trener på et treningssenter, så vil egenskaper som imøtekommende, strukturert og organisert være viktig for å kunne yte den beste servicen til kundene på senteret.

På den måten vil du også sette deg i flere situasjoner som kan oppstå ved å lære bort øvelser til et annet individ som ønsker å forstå seg på hvordan og hvorfor de får tildelt de bestemte øvelsene. Med andre ord så er det viktig å kunne kommunisere slik at begge parter har gjensidig forståelse for situasjonen. Hvis du derfor ønsker å bli personlig trener på et treningssenter, så vil en god og strukturert CV sammen nøkkelegenskaper være viktige faktorer å fokusere på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *