Flere flyselskap har nå med seg brannsikre poser for Samsung Galaxy Note 7 for å unngå problemer som kan forårsakes av produktet.

Samsung sin Galaxy Note 7 skulle være det nye flaggskipet deres, men i stedet ble den et mareritt for produsenten. Flere av batteriene i produktet eksploderte, og når de forsøkte å trekke dem tilbake å bytte med en ny modell, så hadde også denne modellen samme problemet. De endte til slutt opp med å trekke tilbake hele produktet. Å ha en samsung galaxy note 7 og kan ikke gå på turer med fly det ville være litt irriterende, men nå er alt i ferd med å bli løst. Men noe mer urovekkende ville ikke affording å gå på tur når du vil. Men du kan gjøre det ved å sjekke fair-laan.no.

Men alle har ikke levert tilbake Galaxy Note 7 selv om Samsung har tilbudt dette. Dette er et problem for flyselskaper som ikke kan ha produkter som tar fyr i kabinen under flyvning. Flere forsøkte seg med forbud om å ha Galaxy Note 7 påslått under flyvning. Men nå har man i stedet anskaffet en brannsikker pose som Galaxy Note 7 plasseres i under flyvning.

 Batteriproblem med Samsung Galaxy Note 7

Batteriproblemet til Samsung Galaxy Note 7 har vært et mareritt for Samsung, som endte opp med å trekke produktet og erstatningsmodellen fra markedet. For å løse problemet med at noen passasjerer fortsatt har med seg denne modellen på fly, så har man innført brannsikre poser for å beskytte mot en eventuell brann eller batterieksplosjon.

 Brannsikre poser for å sikre mot brann og røykutvikling

De brannsikre posene kan motstå varme opp til 1760 grader, og skal tåle en eventuell batteribrann slik at man igjen kan håndtere om passasjerer tar med seg Galaxy Note 7 ombord i fly. Posen har både en solid glidelås og borrelås som skal hindre at en eventuell brann blir et problem for flyvningen. Denne posen vil da isolere brannen og dette blir da kun et problem for produktet og for eieren av det. Da kan igjen medpassasjerer føle seg trygge for at Samsung Galaxy Note 7 ikke skal ødelegge en flytur og forårsake at man får en uønsket mellomlanding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *