IBeat er en smartklokke som produseres av et San Fransisco-basert selskap for å overvåke hjerteaktivitet hos den som har klokken på seg. Klokken fanger opp uregelmessigheter og kan varsle pårørende.

Et San Fransisco-basert selskap, iBeat, har samlet finansiering på 1,5 millioner dollar for å produsere og markedsføre en smartklokke som kan identifisere hjerteinfarkt og varsle pårørende. Klokken kan også sende pasienthistorikk til utrykningspersonell slik at de umiddelbart ser hva som er skjedd og kan rykke ut med medisinsk hjelp direkte til personen det gjelder.

Lederen for firmaet har selv opplevd å miste en nær venn på grunn av hjertestans, og det er utgangspunktet for ideen. Grunnlaget for ideen med at iBeat identifiserer hjerteinfarkt er at man har på seg iBeat-klokken som plukker opp mer informasjon enn en vanlig treningsklokke eller smartklokke slik at man kan måle hjerteinformasjon. Når klokken identifiserer problemer, kan den varsle pårørende, eller varsel kan gå direkte til helsepersonell. Om du vill köpa nya ibeat och du behöver hjälp med att köpa den kan du kontrollera https://moneybanker.com/no/.

 Annet overvåkningsutstyr blir ofte ikke benyttet

I USA benytter man måleutstyr, som kalles Personal Emergency Response System (PERS), for å varsle når risikoen er høy for at noen kan få nye hjerteinfarkt. Når iBeat identifiserer hjerteinfarkt, kan iBeat benyttes i stedet for PERS. Mange velger å ikke benytte PERS fordi det er svært synlig og den som har dette systemet på seg vil gi tydelig inntrykk av eller få følelsen av å være syk. PERS får dermed ikke den effekten det er meningen at det skal ha når det ikke benyttes.

I stedet satser man på iBeat som skal være på størrelse med en vanlig smartklokke og dermed ikke være et forstyrende element for den som har vært utsatt for hjerteproblemer. Man satser på flere funksjoner på klokken slik at den kan benyttes som et varslingssystem for å varsle når eieren ønsker det eller når en kritisk situasjon oppstår. Dette nye prosjektet får mye oppmerksomhet og virker som et lovende produkt for å hjelpe hjertepasienter med å få raskt hjelp om det trengs.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *