Å holde seg aktiv er viktig for alle mennesker. Dette er med på å bedre livskvaliteten, forebygge skader, og generelt holde kroppen sunn. Dette bør være en prioritet for de fleste, og som arbeidsgiver kan man også sørge for å motivere de ansatte til dette. Aktive ansatte vil trolig føre til bedre arbeid, og er særlig viktig dersom selve jobben ikke krever at man er i bevegelse.

Gavene man bruker

Som ansatt kommer det ofte anledninger der man mottar gaver. Dette kan være ved jul, bursdag eller andre merkedager. Det kan også være i forbindelse med et stort salg, eller bare for å vise at man setter pris på de ansatte. Her er det typisk å få gaver som vin, blomster eller gjenstander med firmaets logo på. Her kan man som arbeidsgiver være litt ekstra kreativ, og gi de ansatte noe de faktisk har bruk for.

Et eksempel er aktivt utstyr og vannflasker fra Axon profil. Da hjelper du de ansatte med utstyr til tur og aktivitet, og det blir trolig litt morsommere for de ansatte å bevege på seg. I tillegg ger dette gaver som man faktisk har bruk for, og som de aller fleste setter stor pris på.

God markedsføring

Slike gaver har med andre ord en rekke fordeler, også for firmaet. Dersom man gir gode gaver som faktisk blir brukt, og med deres logo på, så funger det også som markedsføring. Da kan alle andre som er på treningssenteret, som går tur i marka eller som er på gruppetime med de ansatte bli oppmerksom på logoen. Alle måter man sprer navnet sitt på er godt, og det er sørlig positivt å vise at man har sunne, sterke og motiverte ansatte med god helse.

Bedre arbeidsmiljø

Dersom man har som mål å gjøre de ansatte i en bedrift mer aktive, så kan dette også være en del av teambuilderne, som sørger for godt arbeidsmiljø. Arranger sportsturneringer i for eksempel padel eller squash, og lag morsomme t-skjorter som representerer bedriften. Kanskje du også vil ta med dine aktive ansatte på en bootcamp, der man virkelig blir presset til det ytterste, og må lære seg å samarbeide.

Alt dette er aktiviteter som er utrolig morsomme, og ikke minst en god mulighet til å holde seg aktiv. I tillegg gir det deg muligheten til å trykke tøy og sportsartikler med bedriftens logo på, for å spre navnet, bygge et godt arbeidsmiljø, og gi de ansatte en god gave.

Å finne gaver til de ansatte er ikke alltid like lett, særlig om man ønsker å gi noe unikt som man faktisk har bruk for. Det hender ofte i en bedrift at man skal gi gaver, og hvorfor ikke kombinere det med en sunn livsstil? at de ansatte holder seg friske er utrolig viktig, og dette innebærer blant annet å bevege seg og være aktiv. Dersom man jobber på kontor, eller kanskje til og med hjemme, så er det ekstra viktig å få litt mosjon på fritiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *