Helheltelig helse, kropp og sinn

Vi nordmenn lever ofte med stress fra vi kommer oss ut i jobb til vi pensjonerer oss. Dette kommer ofte av at vi jobber for mye, ikke rekker tidsfrister og benytter muligheten til å jobbe overtid når vi heller kunne vært hjemme. Det er med andre ord selvpåført at stress dukker opp i hverdagen.

For noen kan stress dukke opp på grunn av andre faktorer som fører til at de ikke kan kontrollere omgivelsene rundt, slik at stresset tar dem og de til slutt møter på veggen. Det finnes derimot forskjellige måter å forebygge stress på, og det å slappe av er en av flere måter å unngå stress. Helsen din er viktigere enn alt annet, men for at du skal kunne fungere i jobben din så må du også ha god nok helse som får deg til å fungere i hverdagen og på jobb.

 

Ta vare på helsen din ved å være ute i villmarken

Hvis du ønsker å forebygge stress, og ta vare på helsen din, så finnes det enkle grep for å oppfylle dette. En mulighet kan være at du tar deg en god og lang tur ute i villmarken, slik at du får ro og fred. Her finnes det mange aktiviteter du kan gjøre for å roe ned stress og lære å kjenne deg selv bedre. Du vil komme i bedre kontakt med kroppen din, og du vil merke at du klarer å gjøre mer fysisk arbeid enn du trodde.

Du får også muligheten til å oppdage dyr og planter i villmarken som du ellers ikke ser i hverdagen. Alt dette er faktorer som er med på å påvirke din helse i en positiv retning, og som nordmann er det viktig at du tar vare på deg selv i likhet med dine medborgere. Villmarken er det perfekte stedet å være for å forebygge stress, øke selvtillit og lære å kjenne deg selv bedre.

 

Villmarken kan lære deg å spise sunnere

Vi nordmenn har gode matvaner, og de fleste av oss har et sunt og variert kosthold. Men enkelte har ikke den samme muligheten til å opprettholde gode matvaner, og dette kan komme av mye stress. Noen velger en enkel utvei, som for eksempel å varme opp ferdiglaget mat fordi de har lite eller dårlig tid. Hvis du gjør dette, så anbefales det at du tar deg en tur ut i villmarken, for der vil du være avhengig av andre ressurser samt råvarer som lærer deg å spise bedre og sunnere.

Villmarken vil med andre ord lære deg å spise sunnere hvis du gir det en sjanse, og du kan til og med forbedre din helse ved å tillate deg selv å benytte denne muligheten. Hvis du som nordmann føler at du har mye stress i hverdagen, og får dårlig tid til å lage god og sunn mat kontra ferdiglaget mat ,så anbefales det at du utforsker villmarken. Her vil du lære å kjenne deg selv bedre, samtidig som helsen din vil forbedres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *