Vi nordmenn trener mye i hverdagen, og dette er fordi vi ønsker å føle oss bedre samtidig som vi prøver å skape gode rutiner. Trening er viktig fordi det å holde kroppen i mosjon og i fysisk aktivitet styrker oss etter mye smerte. Noe som selvsagt er logisk med tanke på at man må legge ned mye fysisk innsats for å oppnå gode resultater. Mange bruker flere timer eller dager på å lage et treningsprogram som skal fungere for dem, men de fleste vil alltid få mulighet til å få et skreddersydd treningsprogram hvis de ønsker gjennom hjelp av andre som er mer erfarne. Mye av trening går også ut på at man må være forberedt mentalt, eller så vil man fort kjenne knekken og ty til sofaen igjen. Dette er jo ikke en ideell situasjon for noen da de fleste ønsker å ta seg best ut, og samtidig ivareta sin egen helse.

 

Fitness blogg er den nye måten å dele på

Mange som trener bruker også tid på å vise seg frem i andre medier for andre som også kan tenke seg å ha samme interesse. Trening er nok noe mange mennesker vil ha til felles, og vi nordmenn er veldig flinke til å finne de personene som passer oss og våre preferanser best. Fitness blogging er et nytt begrep som blir mye brukt i forbindelse med trening, og som oftest da blir det brukt om å kategorisere jenter som bruker mye av tiden sin på å dele treningsopplegget sitt. Dette er en helt normal måte å dele en del av livet sitt på, og ved å legge ut flere innlegg daglig så vil seertallene økes, noe som gjør at sponsorer flokker rundt om din blogg. Slik tjener du penger på din blogg, og dette kan utforskes mer om. Bloggere har tydeligvis kommet inn i samfunnet for å bli, så lenge teknologien henger med oss

 

Tjen store summer på å dele din trening med andre

Det kan ligge store summer i å dele en del av privatlivet sitt med andre, og det å trene vil jo av mange bli ansett som en privat ting man selv står for. Det finnes mye penger i blogging, og i nyere tid har det dukket opp flere måter å blogge på for å tjene penger, som blant annet fitness blogging som kanskje er et av de mest populære kategoriene akkurat nå innenfor blogg verdenen. Det har med å gjøre at det er utrolig store summer som skjuler seg bak kulissene, og ligger der for å vente på at du skal kunne sanke inn den gevinsten gjennom et par blogginnlegg om trening og diverse som har med fitness å gjøre. Det finnes også mange øvelser du kan dele med andre som de kanskje ikke visste om, som for eksempel deadlifts og knebøy for å nevne noen. Hvis du som nordmann kan se for deg store summer renne inn på bankkontoen din, så er en fitness blogg å anbefale for deg som er i aktiv trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *