Det er flere og flere som nå liker å bruke flere timer foran PC-skjermen mens spennende ting skjer foran øynene. Før i tiden så var det samme tilfellet, men da var det som regel Rayman eller Crash Bandicoot som ble spilt.

I dag er det som oftest helt andre ting. De som spiller online har fruktsymboler dansende over skjermen, mens andre spiller poker, noe som fyller PC-skjermen opp med kortsymboler og chips.

Hverdagen er ofte hektisk…

Alt har endret seg noe helt enormt de siste årene, også PC-en. Før i tiden brukte vi denne til ren underholdning mellom alle timene vi tilbragte på jobb. Nå i dag foregår jobbingen nesten alltid på denne PC-en.

Dette betyr at vi av og til trenger en pause. Det var vanskelig nok å få litt fri fra jobb før, nå har vi den med oss mer eller mindre over alt, noe som resulterer i at det å finne seg en pust i bakken nærmest kan bli umulig.

Derfor har mange funnet ut at det å slippe unna PC-en ikke er et reelt alternativ. Det vi må gjøre, er rett og slett å benytte oss av denne fantastiske oppfinnelsen slik at dette instrumentet kan fungere som en pause fra vår hektiske hverdag.

Flere og flere mennesker velger i dag å gjøre dette via online gaming. Dette er spilling på internett, men enn litt annen spilling enn hva tilfellet var med Playstation og Gamecube tilbake i gamledager.

…derfor trenger vi en pause!

Vi når alle det punktet hver eneste dag, det punktet hvor vi rett og slett bare har fått nok. Vi trenger alle en pause, og røykepausen er ikke lenger noe for alle. Det å slå på PC-en og ta seg noen runder poker er ikke bare gøy, det kan også være godt for hjernen.

Spilling på nettet kan nemlig være med på å trene din egen mentale helse. Det krever ikke så mye å spinne hjulene på en spilleautomat, dette har du helt rett i, men det finnes nå et stort antall spill på nettet som kan hjelpe å trene konsentrasjonen og fokus.

Poker er ett slikt spill. I dag kan du logge deg inn på enhver som helst spilltjeneste hvor du selv har egen konto og spille poker enten i nettleser, eller som klient. Det finnes flere gode alternativer, alt du trenger å gjøre er et lite søk på internett.

Poker dreier seg om konsentrasjon og fokus, du kan ikke vinne uten. Pengeaspektet ved denne hobbyen er også spesielt interessant ettersom det tvinger oss til å holde konsentrasjonen oppe, selv når vi egentlig ikke orker. Dette er god trening og kan resultere i en mer fokusert hjerne som er klar for jobbing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *